یاسوج - مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در استان ۱۷ هکتار گلخانه تولید گل رز و گلهای شاخه بریده وجود دارد که برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است.
الیاس تاج الدینی با بیان اینکه ۱۷ هکتار گلخانه گل رز در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است، افزود: از این تعداد ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در این گلخانه ها مشغول به کار هستند.
وی تصریح کرد: گلخانه های گل رز در کهگیلویه و بویراحمد نسبت به ابتدای دولت یازدهم افزایش چشمگیری داشته و توسعه این گلخانهها در برنامه کاری سازمان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.
مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: بیش از ۲۰ میلیون شاخه گل سالانه از این گلخانهها روانه بازار می شود که بازار این محصول نیز استانهای دیگر کشور و عمده فروش در استان تهران است.
تاج الدینی با بیان اینکه تعداد گلخانههای تولید گل رز در استان ۴۰ گلخانه است، گفت: از مهمترین ارقام گل رز تولید شده در استان، آنجلینا، سامورایی دلسیوتنا، فیستا، آوالانچ، ردوان، تابسان و اورانجیوس است که به ارمنستان و گرجستان صادر شده است.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی با پرداخت تسهیلات بانکی در زمینه تولید گل رز از فعالان اقتصادی حمایت می کند، گفت: اکنون دو گلخانه گل رز به مساحت ۱.۲ هکتار در دست ساخت است و در سال گذشته نیز یک واحد تولیدی بزرگ گل رز در شهرستان بویراحمد افتتاح و به عرصه تولید وارد شد.
مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: سعی ما بر این است که گلخانهها با حداکثر ظرفیت خود وارد عرصه تولید شده و محصولات تولیدی در بازارهای دیگر کشورها عرضه شود.
تاج الدینی همچنین با اشاره به کاشت گل محمدی در اراضی شیبدار استان، گفت: برای اولین بار در سال ۹۵ در اراضی شیبدار استان کاشت گل محمدی اجرایی شد.
وی افزود: با کاشت گل محمدی در اراضی شیبدار، در هر هکتار بیش از یک تن گل محمدی تولید میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد یکی از مزایای کاشت این گل را تقویت سفرههای آب زیرزمینی عنوان کرد.