۲هزار تُن گوشت مرغ فروردین امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش اکودام، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار یک میلیون و ۱۰۹هزار و ۷۰۳ قطعه مرغ تولید شد.
اصغرزاده افزود: در این مدت ۲میلیون و ۲۷۰هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاین کشتار میشوند.
هم اکنون ۷۵۷واحد مرغداری گوشتی و ۵۵واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.