دلیل افزایش هزار تومانی قیمت هر کیلو مرغ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

دلیل افزایش هزار تومانی قیمت هر کیلو مرغ

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گفت: قیمت مرغ زنده اواسط هفته گذشته به ۱۳هزار و۵۰۰ تومان رسید و به تبع آن قیمت مرغ گرم در بازار هزار تومان افزایش یافت و به حدود ۱۹ هزار و ۳۰۰ تا ۱۹ هزار و۵۰۰ تومان رسید.

حبیب اسدالله نژاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سامانه بازارگاه سیستم بسیار خوبی است و می تواند با تغییرات جزئی مشکل توزیع نهاده ها را به صورت کامل برطرف کند، اظهار کرد: می توان این سیستم را به گونه ای طراحی کرد که یک واحد مرغداری برای تامین نهاده های مورد نیاز به شرکت تعاونی شهرستان یا استان نیازی نداشته باشد و از طرفی هزینه ای بابت درصد فروش به تشکل ها پرداخت نکند و هزینه تمام شده مرغ نیز افزایش نیابد و مستقیما از طریق سامانه بازارگاه خرید خود را انجام دهند.

وی اضافه کرد: سامانه بازارگاه سامانه خوبی است اما مشکلی که وجود دارد این است که تامین و توزیع نهاده ها به درستی از طریق این سامانه صورت نمی گیرد.

نایب رئیس کانون انجمن مرغداران  اضافه کرد: ۵۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از طریق سامانه بازارگاه به واسطه تشکل ها تامین می شود. اما مرغداران باید مابقی را از بازار آزاد با هزینه گزاف تهیه کنند. البته برخی واحدها به دلیل ارتباطاتی که دارند می توانند درصد بیشتری از نهادهای مورد نیاز خود را از این سامانه تهیه کنند، ولی اکثر واحدهای خرد این امکان را ندارد.

به گفته وی، سویا و ذرت به اندازه کافی برای واحدهای تولیدی تامین نمی‌شود و قیمت آنها همچنان در بازار آزاد بالا است.

اسدالله نژاد با بیان اینکه مسئولین مربوطه از فروردین ماه دائماً وعده حل مشکلات را داده اند اما تاکنون نه تنها هیچ مشکلی برطرف نشده بلکه حتی به آن اضافه شده است، اظهار کرد: از تولیدکنندگان توقع داریم که همواره تولید را انجام دهند، زیرا مرغ نیاز جامعه است و بایستی تامین شود. بعضاً این سوال پرسیده می‌شود که اگر واحدهای تولیدی دائما در حال ضرر هستند چرا به تولید ادامه می دهند. در پاسخ باید گفت که واحدهای مرغداری به تولید زنده هستند و اگر تولید نکنند دچار مشکلات بسیاری خواهند شد و در معرض ورشکستگی قرار خواهند گرفت.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...