تبریز - مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی از نظارت ۱۲۲ اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی استان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش اکودام، امیرحسین بهداد روز پنجشنبه در یک گفت و گوی خبری افزود: به منظور تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل ۴۴ اکیپ ثابت و ۷۸ اکیپ سیار با حضور ۲۴۴ کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحدهای تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی سطح استان نظارت میکند.
وی افزود: این واحدها شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای قطعه بندی و بسته بندی، رستورانهای شهری و بین شهری، قصابیها، مرغ و ماهی فروشیها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابیها، مراکز جمع آوری شیر، رستورانها، کبابی ها و … است.
وی در پایان از شهروندان خواست مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضای مندرج در لیبل متصل به لاشه توجه کنند؛ همچنین در مورد گوشت مرغ نیز به تاریخ تولید، انقضای و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند.
آذربایجان شرقی بیش از یکهزار واحد تولید و عرضه فرآورده های خام دامی دارد.