مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: استان با ۷۰ مورد داروخانه دامپزشکی، ۷۶ مورد مرکز درمانی، یک بیمارستان و ۵۷ مرکز مایه کوبی عملیات پیشگیری و درمان را در جمعیت دام و طیور انجام میدهد.
امید حاج محمدی ضمن تبریک فرار رسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به قیاس عملکرد و دستاوردهای این اداره کل در حوزه تشخیص و درمان دامپزشکی قبل و بعد از انقلاب، اظهار داشت: در مدت فوق شاهد پیشرفتهای چشمگیر در این حوزه هستیم.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: با توجه به اینکه جمعیت دامی یکی از مهمترین سرمایههای ملی کشور است و نقش بسیار مهمی در تامین سلامت و تامین غذایی جامعه دارد، بنابراین حفظ و حراست این سرمایه عظیم بسیار حائز اهمیت است و برقراری سیستم دارو و درمان در این حوزه از جایگاه ویژهای برخوردار است.
او با بیان اینکه در حال حاضر استان کرمانشاه با داشتن ۱۰ شرکت پخش استانی صورت میگیرد، عنوان کرد: طی مدت پیروی انقلاب اسلامی تاکنون ۷۰ مورد داروخانه دامپزشکی، تعداد ۷۶ مورد مرکز درمانی، یک بیمارستان و ۵۷ مرکز مایه کوبی عملیات پیشگیری و درمان را در جمعیت دام و طیور انجام میدهد.
این مسئول ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه مسئول نظارت به حسن اجرای چرخه فوق است و همه اقلام دارویی در سامانه خدمات دارویی قابلیت رصد و پایش را دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به خدمات صورت گرفته سال جاری نیز اشاره و بیان کرد: صدور پروانه شرکتهای پخش واکسن و دارو و همچنین مراکز مایه کوبی توسط سازمان نظام دامپزشکی انجام شده است.
حاج محمدی به نظارت بر عملکرد مرکز دارویی و درمانی استان کرمانشاه در عرصه دامپزشکی اشاره و بیان کرد: در حال حاضر تمام شرکتهای پخش دارای مسؤول فنی و مدیریت پخش هستند و ماهانه حداقل یکبار از مراکز دارویی و درمانی استان از سوی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه بازدیدهای نظارتی به عمل میآید.
او گفت: برقراری رصد و پایش قیمت دارو، واکسن و اقلام استراتژیک و تهیه هفتگی گزارش عملکرد و ارسال به سازمان دامپزشکی و سازمان جهادکشاورزی از دیگر اقدامات این حوزه است.
این مسئول به راهاندازی سامانه خدمات دارویی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اشاره و خاطرنشان کرد: در این سامانه همه اقلام دارو و واکسن از تولید، پخش سراسری و استانی و داروخانه در این سامانه ثبت میشود و اقلام دارویی قابلیت رصد و پیگیری دارند.