شهرکرد- مدیر مرکز پرتو دهی گاما در چهارمحال و بختیاری گفت: پرتودهی گاما موجب افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی در این استان می شود.
سید رضا رفیعی اظهار کرد: یکی از بندهای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به امنیت غذایی اشاره دارد که در شرایط کرونا امنیت غذایی مشکلات جدید کشور را میتواند بر طرف کند.
وی با تاکید بر لزوم تبدیل تهدید به فرصت، گفت: امسال پیازهای بسیاری در سایر استانها دور ریخته شد که میشد از آنان پیاز خشک و پودر پیاز تولید کرد اما متأسفانه ایران وارد کننده پودر پیاز است.
مدیر مرکز پرتو دهی گاما در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: انبارهایی استراتژیک کنار سایت پرتودهی استان ایجاد شود تا بتوان محصولات کشاورزی را پس از پرتودهی بدهی در آن نگهداری کرد تا ماندگاری محصولات کشاورزی بالا رفته و کشاورزان خسارت نبینند.
وی گفت: منطقه ویژه اقتصادی استان یک پتانسیل بسیار خوب برای استان محسوب میشود که میتوان از آن بهره برد.
مدیر مرکز پرتو دهی گاما در چهارمحال و بختیاری گفت: در ایام کرونا بیش از دو و نیم میلیون ماسک در استان، پرتودهی شد که از این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ مورد از تولیدات مردمی بوده است و این تولیدات مردم اگر پرتودهی نمیشد خطر ابتلاء به کرونا را چندین برابر میکرد.