۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی به گلخانه ها اختصاص دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
در چهارمحال و بختیاری؛

۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی به گلخانه ها اختصاص دارد

شهرکرد- معاون بهبود امور گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی در این استان به گلخانه ها اختصاص دارد.

به گزارش اکودام حمیدرضا دانش شهرکی با اشاره به اینکه ۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی در این استان به گلخانه‌ها اختصاص دارد، اظهار کرد: گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری در زمینه تولید صیفی جات و گل فعالیت می‌کنند.

معاون بهبود امور گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بیش از ۲۰۰ نفر در گلخانه‌های تولید گل در این استان فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: بیش از هشت میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل بریده در سطح استان تولید شد.

معاون بهبود امور گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: توسعه گلخانه‌های از مهمترین اهداف جهاد کشاورزی در استان است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.