کارگاه یکی از پروژه های عمرانی شهرستان کهگیلویه که در چهار راه خروجی دهدشت قرار دارد به محل چرای دام تبدیل شده است.
شهرستان کهگیلویه از نظر پیشرفت در زمینه پروژه ها و طرح های زیرساختی و مهم در استان کهگیلویه و بویر احمد از شرایط مناسبی برخوردار نبوده و برخی از پروژه های آن بدون پسوند یا پیشوند لاکپشتی به کار برده نمی شوند.
از جمله مهمترین این پروژه ها پتروشیمی دهدشت, سیمان تنگ سپو, آبیاری دهدشت غربی, سد ایدنک و آبیاری اراضی بخش سوق, تقاطع غیر هم سطح هستند که تا کنون به بهره برداری نرسیده و میزان پیشرفت آن ها نا امید کننده است.
یکی از پروژه های عمرانی شهرستان کهگیلویه ساخت تقاطع غیرهم سطح است که کارگاه آن در چهار راه خروجی دهدشت ساخته شده است. این طرح ملی و کارفرمایان آن شرکت توسعه زیرساخت راهها و پیمانکارآن شرکت افق راه جهان بین است.
اما کارگاه پروژه تقاطع غیر هم سطح این روزها به مکان مناسبی برای چرای دام ها تبدیل شده و گویا کاربری آن تغییر کرده است. نکته جالب توجه اینجاست که این کارگاه دارای حصار مشخص و محکمی است و ورود دام ها به این محل بدون اطلاع قبلی نبوده است.این در حالی است که ورود انسان ها به این کارگاه باید با اطلاع قبلی و با هماهنگی صورت گیرد.
این پروژه در ابتدای کار خود به علت عدم توافق بین مالکین اراضی تعطیل شد و تاکنون مشکلات پروژه در این زمینه مرتفع نشد و در حالت راکد مانده است که به احتمال زیاد این کارگاه جمع آوری می شود.
با این وجود به نظر می رسد که کارایی زمین های پروژه های مختلف کهگیلویه بسیار بالاست و اگر تا امروز به جای تحرکات لاکپشتی از زمین های پتروشیمی دهدشت, سیمان تنگ سپو و سایر پروژه ها برای فعالیت های دامداری و کشاورزی استفاده می شد موثرتر از آن چیزی بود که هم اکنون وجود دارد.
گفتنی است زمین کارخانه سیمان تنگ سپو نیز در سال های گذشته به زیر کشت هندوانه رفته بود که حواشی زیادی را در استان کهگیلویه و بویر احمد به دنبال داشت.