حفظ سلامت گوشت‌های بسته‌بندی در برابر ویروس کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

حفظ سلامت گوشت‌های بسته‌بندی در برابر ویروس کرونا

رسولی گفت: تاکنون گزارشی درباره دام آلوده به ویروس کرونا نداشتیم و حساسیت‌‌ها برای حفظ سلامت این اقلام تشدید شده است.

مسعود رسولی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئئینی کشور از کنترل قیمت‌ها در عرضه گوشت بسته بندی خبر داد و اظهار کرد: طبق کنترل و نظارت‌های دولتی که خصوصا از طریق سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان و مشارکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های بسته بندی انجام شده است در شرایط فعلی انواع  گوشت گوسفندی با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

او تشریح کرد: در حال حاضر ران ۱۱۹ هزار تومان و سر دست ۱۱۸ هزار تومان و نیم شقه ران ۱۰۰ هزار و ۷۰۰ تومان و نیم شقه دست ۹۹ هزار و ۷۰۰ تومان در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرف سازمان میادین میوه و تره بار به دست مصرف کنندگان  می‌رسد.

رسولی با تاکید بر شرایط بهداشتی مناسبی که برای تهیه این مواد خوراکی فراهم می‌شود بیان کرد: با توجه به اینکه تاکنون گزارشی در خصوص اینکه دام آلوده به ویروس کرونا شده باشد نداریم؛ گوشت فقط می‌تواند در صورت برخورد فیزیکی با دست یا سطوح آلوده ویروس را منتقل کرده و به عبارتی ناقل بیماری باشد. توصیه می‌شود مردم فقط گوشت و مرغ بسته بندی شده شناسنامه دار مصرف کنند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئئینی کشور ادامه داد: محصولات شناسنامه دار از زمانی که دام زنده است، تا زمانی که به سطح  فروشگاه عرضه می‌رسد زیر نظر دکتر دامپزشک نظارت می‌شود و این موضوع می‌تواند تضمینی بر سلامت این محصولات باشد.

او تاکید کرد: شرکت‌های بسته بندی با اصول شستشو و ضدعفونی آشنایی کامل دارند؛ محصولات عرضه شده توسط آن‌ها خام و بدون فرآیند پخت یا اتوکلار یا پاستوریزاسیون و … هستند و مواد افزودنی ونگه دارنده ندارد، از طرفی بسته‌های مواد پروتئینی باید  حداقل برای سه روز به صورت تازه در فروشگاه‌ها ماندگاری داشته باشد. این موضوع باعث شده است تا شرکت‌های عرضه کننده مواد پروتئینی بسته بندی همیشه  کارگران و سطوح را  ضدعفونی کنند تا  وجود مواد اضافی منجر به تسریع فرایند فساد و از بین رفتن تازگی محصولات نشود.

رسولی تاکید کرد: علی رغم حساسیت‌های زیادی که در تهیه و توزیع مواد پروتئینی بسته بندی در کشور وجود دارد،با شیوع بیماری کرونا، کنترل‌ها و ضدعفونی‌ها بسیار بیشتر شده است تا مردم کشورمان از سلامت گوشت‌های خریداری شده اطمینان داشته باشند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.