سبزوار- مدیرجهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت گل محمدی، ۱۲۰ تن محصول از گلستان های این شهرستان برداشت شد که این میزان دو برابر بیشتر از سال گذشته است.
علیاصغر امانیان روز یکشنبه با بیان این مطلب افزود: بارشهای مناسب و افزایش سطح زیر کشت این گیاه دارویی عامل تولید بیشتر گل محمدی از مجموع ۴۰ هکتار گلزارهای بارور در این شهرستان بوده است.
وی اضافه کرد: از هر ۲۵ کیلوگرم گل محمدی ۵۰ لیتر گلاب تهیه می شود و از مهمترین استفاده های این گل فرآوری و عرق گیری آن است و غنچه و گلبرگهای خشک شده این گل نیز به عنوان دمنوشی پر طرفدار است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: داورزن با کشت گیاهانی همچون فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر یکی از قطبهای تولید گیاهان دارویی در خراسان رضوی محسوب میشود.
سطح زیر کشت محصولات کشاورزی داورزن ۲۰ هزار هکتار شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.
چهار هزار و ۷۵۰ بهرهبردار در حوزه کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعال هستند و شغل ۸۵ درصد جمعیت این شهرستان کشاورزی و دامداری است.
مرکز شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن در فاصله ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.