ضرورت کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری در دامداری‌ها - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

ضرورت کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری در دامداری‌ها

«دکتر علیرضا رفیعی پور» افزود: بر اساس آخرین ارزیابی‌ها وضعیت کنترل بیماری‌های دامی و مشترک دام و انسان مطلوب است و جای هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

«دکتر علیرضا رفیعی پور» درباره آخرین وضعیت بیماری‌های دامی ناشی از انباشت دام در واحد‌های دامداری اظهار کرد: اگر چه تراکم و انباشت دام در واحد‌های دامداری می‌تواند شرایط بروز و شیوع بیماری‌های دامی را هموار کند، اما بر اساس آخرین ارزیابی‌ها وضعیت کنترل بیماری‌های دامی و مشترک دام و انسان مطلوب است و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد .

او افزود: دامداران با رعایت دقیق شرایط امنیت زیستی علیه بیماری‌های مشترک دام و انسان و انجام به موقع واکسیناسیون بر علیه بیماری‌ها اقدامات پیشگیرانه‌ای در استان‌های مختلف در خصوص بیماری‌های مشترک دام و انسان انجام دادند که این امر موجب شده علیرغم تراکم دام در واحد‌های دامداری گزارشی مبنی بر شیوع بیماری نداشته باشیم .

اقدامات مراقبتی همچنان ادامه دارد/ ضرورت کاهش رفت و آمد‌های غیر ضروری در واحد‌های دامداری

 رفیعی پور در توصیه‌ای به منظور رفع انباشت دام در واحد‌های دامداری به مسئولان ذیربط گفت: با توجه به مباحث بهداشتی و پیشگیرانه که یک قسمت آن به مواد بیولوژیک و واکسن باز می‌گردد از این رو سازمان دامپزشکی تمامی تلاش خود را در راستای تامین و توزیع به موقع واکسن علیه بیماری‌ها به کار می‌گیرد، اما به دامداران هم توصیه می‌شود از رفت و آمد‌های غیر ضروری در واحد‌های دامداری که خود عامل انتقال بیماری است پرهیز کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تا زمانی که رفت و آمد‌های غیر ضروری توسط دامداران در واحد‌های دامداری کاهش یابد و از طرفی تامین و تزریق به موقع واکسن صورت گیرد این امکان وجود دارد که در حوزه بیماری‌ها با اعمال مدیریت‌های دقیق به اهداف خود دست یابیم.

او با اشاره به اقدامات سازمان دامپزشکی به منظور جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری‌های دامی گفت: با توجه به کاهش کانون بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی امسال اقدامات ایمن سازی دام‌ها را با همکاری دامداران به موقع انجام داده است ضمن آنکه اقدامات مراقبتی همچنان ادامه دارد.

رفیعی پور درباره اینکه آیا سازمان دامپزشکی با صادرات دام زنده به منظور رفع انباشت و تراکم دام در واحد‌های دامداری موافق است، بیان کرد: مسئولیت اجازه صادرات با وزارت صمت است و سازمان دامپزشکی در خصوص صادرات و واردات تنها به مسئولیت بهداشتی خود عمل می‌کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضعیت واردات گوشت قرمز گفت: امسال همانند سال‌های گذشته واردات گوشت تنها در حد ۱۰ درصد نیاز کشور انجام می‌شود و جای هیچگونه نگرانی مبنی بر واردات انبوه وجود ندارد.

این مقام مسئول در پایان درباره اینکه آیا افزایش واردات دام زنده و گوشت قرمز در سال ۹۸ را تایید می‌کنید، تصریح کرد: امسال دام زنده به هیچ عنوان وارد کشور نشده و بنابر آمار میزان واردات گوشت قرمز کمتر از سقف ۱۰ درصد بوده است.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...