بندرعباس - یک هزار و ۲۰۰تن گوشت قرمز و مرغ برای ماه مبارک رمضان درهرمزگان تامین و ذخیره سازی شده تا در صورت نیاز به بازار عرضه شود.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان روز پنجشنبه گفت: طبق هماهنگی انجام شده با بخش خصوصی و تولیدکنندگان مرغ و جوجه ریزی در واحدهای مرغداری، پیش بینی می شود امسال افزون بر ۳هزار و ۳۵۰تن مرغ تولید شود.
علی باقرزاده همایی در گفت و گو با ایرنا افزود: گوشت قرمز و مرغ منجمد مورد نیاز ماه مبارک رمضان به میزان کافی تامین شده و هیچگونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
وی بیان کرد: با توزیع گوشت قرمز و مرغ گرم و منجمد به بازار مصرف و تامین دام زنده به میزان کافی، هیچگونه نیازی از نظر تامین گوشت در هرمزگان وجود نخواهد داشت.
طبق اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، عرضه و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، از ابتدای ماه مبارک رمضان سال جاری در استان آغاز می شود.
بر اساس این گزارش، قیمت اقلام اساسی به ازای هر کیلوگرم مرغ منجمد ۱۲۰ هزار ریال و گوشت مرغ گرم ۱۱۷ هزار ریال، گوشت قرمز منجمد ۴۰۰ هزار ریال است.