سازمان تعاون روستایی مردمی‌ترین بخش جهاد کشاورزی است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴

سازمان تعاون روستایی مردمی‌ترین بخش جهاد کشاورزی است

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سازمان مرکزی تعاون روستایی مردمی‌ترین بخش جهاد کشاورزی است و در گذشته دارای بزرگترین شبکه فروشگاهی در جامعه روستایی ایران بوده است.

محمدمهدی برومندی، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم معارفه سرپرست جدید سازمان مرکزی تعاون روستایی، با اشاره به اینکه امروز در دوران جنگ اقتصادی هستیم، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی حافظ امنیت غذایی کشور است.

وی افزود: سازمان مرکزی تعاون روستایی مردمی‌ترین بخش جهاد کشاورزی است و در گذشته دارای بزرگترین شبکه فروشگاهی در جامعه روستایی ایران بوده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی، با اشاره به وجود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ فروشگاه روستایی در سال‌های دور، یادآور شد: این مهم به عنوان یک زنجیره فعال به روستاییان خدمت‌رسانی می‌کرد.

وی ادامه داد: سازمان تعاون روستایی با بکارگیری علم و دانش، روش‌های نوین مدیریت و سیستمی کردن خدمت نقش مهمی را در تولید غذا و زنجیره تولید تا مصرف ایفا می‌کند.

به گفته برومندی، تنظیم بازار، انسجام، تشکیل تشکل‌های بخش کشاورزی و ایجاد نظام‌های بهره‌بردار از مهمترین فعالیت‌های این سازمان به شمار می‌رود.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.

اقتصاد و کشاورزیفائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است

وزیر جهاد کشاورزی، نقش سازمان غذا و کشاورزی (فائو) در تسهیل دسترسی مردم به غذا را محوری دانست و گفت: فائو می‌تواند مرکز ثقل هماهنگی و همکاری‌های بین کشورهای دنیا در حوزه کشاورزی و غذا باشد.

اقتصاد و کشاورزیبحران آب لرستان به مرحله تنش آبی رسید / کاهش ۹۰ درصدی بارندگی در ۲ حوضه آبریز کرخه و کارون...

بحران آب لرستان، این روزها نگرانی‌هایی در مورد تامین آب شرب مردم ایجاد کرده است. خشکسالی و کاهش بارندگی، مدیریت نادرست م...

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد کشاورزی با نماینده جدید فائو در تهران دیدار کرد

نماینده جدید سازمان غذا ‌و کشاورزی (فائو) در تهران با وزیر جهاد کشاورزی دیدار و گفتگو کرد.