رشت- استاندار گیلان با اشاره به رونق خریدهای اینترنتی در زمان شیوع ویروس کرونا، گفت: هیچ کمبودی در تأمین و عرضه اقلام اساسی نداشتیم.
به گزارش اکودام، ارسلان زارع پیش از ظهر دوشنبه در جلسه تنظیم بازار در استانداری گیلان با اشاره به همکاری خوب اصناف، بازاریان و واحدهای تولیدی کوچک در زمان شیوع ویروس کرونا با ستاد استانی، اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا از ۲۳ فروردین فعالیت صنایع و اصناف کم خطر آغاز شده است
وی به بروز مشکلات فراوانی در کشورهای اروپایی و آمریکا برای تأمین اقلام اساسی، افزود: خوشبختانه طی دو ماه گذشته و در حال حاضر در حوزه تأمین کالا و اقلام اساسی مردم با مشکلی مواجه نشده ایم.
استاندار گیلان با اشاره به ذخیره سازی اقلام و کالاهای مورد نیاز، گفت: بیش از ۴۱ هزار تن گندم در سیلوها دپو شده و در زمینه سایر اقلام همانند برنج، شکر، گوشت، مرغ و غیره در انبارهای استان ذخیره شده است.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به کیفیت اقلام مورد نیاز مردم، تصریح کرد: با توجه به فصل خرید گندم باید تلاش شود تا گندم با کیفیت خریداری شود.
زارع با اشاره به تعطیلی برخی اصناف همانند هتل، رستوران و واحدهای گردشگری در زمان شیوع ویروس کرونا، بیان کرد: این موضوع سبب کاهش مصرف مرغ و گوشت در استان و اشباع بازار شده بود که با هماهنگیهای لازم اقدامات پشتیبانی خوب و مؤثری صورت گرفته است.
وی بر ضرورت ایجاد تعادل در بازار تولید و عرضه مواد پروتئینی و برگزاری جلسهای با موضوع در استان گیلان تأکید کرد و ادامه داد: باید علاوه بر تعدیل قیمت دامهای وارداتی به استان گیلان از نظر بهداشتی نیز مورد بررسی قرار گیرد و پروتکلهای بهداشتی نیز در زمینه کشتار رعایت شود.
استاندار گیلان به پایین بودن نرخ تورم در گیلان در سال گذشته بر اساس گزارشات بانک مرکزی اشاره و اظهار کرد: باید از گران فروشی در سال جاری جلوگیری شود.
وی با اشاره به انجام ۲۱۳ هزار مورد بازرسی از بازار در استان گیلان، گفت: انجام بازرسی و نظارت بر بازار از سوی اکیپهای بازرسی نقش مهمی در مدیریت بازار طی ماههای گذشته داشته است.
زارع با بیان اینکه دولت برای حمایت اصناف و فعالان اقتصادی آسیب دیده از کرونا ۷۵ هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص داده است، ادامه داد: بخش فراوانی از این حمایت به حوزه حمل و نقل تعلق گرفته است.
وی با اشاره به رونق خریدهای اینترنتی در زمان شیوع ویروس کرونا، افزود: این موضوع در بسیاری از کشورهای اروپایی نهادینه شده بود اما در ایران کرونا بهانهای برای رواج بیشتر این نوع از خریدها شد.