مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی بوکان بیش از ۶ هزار مورد بازدید شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴

مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی بوکان بیش از ۶ هزار مورد بازدید شد

مدیر شبکه دامپزشکی بوکان گفت: در سال گذشته ۶ هزار و ۳۷۷ مورد از مراکز عرضه فرآورده‌های دامی این شهرستان بازدید انجام شده است.

اسماعیل محمدیانی روز یکشنبه افزود: در پایش‌های به عمل آمده از مراکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی این شهرستان، ۱۳ هزار و ۴۵۱ کیلوگرم انواع گوشت سفید و قرمز غیرقابل مصرف ضبط و جمع‌آوری شد.

وی اظهار داشت: در اجرای این طرح ۵۸ مورد تخلف بهداشتی مشاهده شده در این مراکز برای طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند که پس از بررسی‌های انجام شده توسط تعزیرات حکومتی این شهرستان برای بیش از ۱۰ واحد عرضه و فروش، ابلاغ پلمب صادر شد.

وی بر رعایت اصول و ضوابط بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی تاکید کرد و افزود: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در کارخانه‌ها، سردخانه‌ها، مراکز توزیع، فروشگاه‌های عرضه و غیره نظارت مستمر و دقیقی دارند.

مدیر شبکه دامپزشکی بوکان گفت: نمونه‌برداری، صدور مجوزهای بهداشتی، رعایت اصول بهداشتی و شرایط قرنطینه‌ای از الزامات مغازه‌های عمل‌آوری و بسته‌بندی است که توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی انجام می‌پذیرد.

وی در خصوص واحد پیشگیری از بیماری‌های دامی این شهرستان در سال گذشته افزود: در سال گذشته ۴۴۸ هزار و ۱۰۷ راس دام علیه بیماری‌های تب برفکی، آبله و «لمپی‌اسکین» واکسن شدند.

«محمدیانی»، در خصوص اجرای طرح واکسن بیماری هاری نیز اظهار داشت: در سال گذشته یک هزار و ۱۴۰ قلاده سگ عیله این بیماری واکسن شدند که این امر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن ۱۶ درصد افزایش داشته است.

مدیر شبکه دامپزشکی بوکان گفت: در بخش مبارزه با بیماری مشترک از جمله بیماری شاربون، تب مالت و هاری نیز در سال گذشته ۲۹۱ هزار و ۸۶۸ راس علیه این بیماری‌ها واکسن شده‌اند.

بوکان یکی از شهرهای جنوبی استان آذربایجان‌غربی است که در فاصله ۱۹۶ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.

این شهرستان دارای ۱۶ هزار راس دام سنگین و حدود ۱۶۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.