نحوه استفاده از فرآورده‌های دامی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

نحوه استفاده از فرآورده‌های دامی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

فرآورده‌های دامی با رعایت نکات بهداشتی و نظارت سازمان دامپزشکی برای جلوگیری از ویروس کرونا در مراکز عرضه می شود.

در حال حاضر خرید گوشت دام به روش سنتی، یکی از راه‌های انتقال ویروس کروناست و به همین دلیل، بهداشت و سلامت مواد پروتئینی مورد توجه عموم قرار گرفته است.

در همین خصوص، فرآورده‌های خام دامی با نظارت و رعایت دقیق نکات بهداشتی و به دستور سازمان دامپزشکی در مراکز مربوطه، عرضه می‌شود.

 

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...