گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم

رفیعی پور گفت: با اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور تاکنون گزارشی مبنی بر انتقال ویروس کرونا به فرآورده‌های دامی نداشتیم.

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر مصرف کله پاچه و دل و جگر وجود ندارد، اظهار کرد: باوجود آنکه اشاعه کووید ۱۹ و ویروس کرونامنجر به درگیری مردم در سراسر دنیا شده است، اما هنوز گزارشی مبنی بر انتقال این ویروس از دام و طیور زنده و فرآورده های گوشتی نظیر دل و جگر، گوشت، مرغ، کله پاچه، تخم مرغ و شیر نداشتیم.

وی افزود: با توجه به اعمال نظارت های بهداشتی در قبل، حین و پس از کشتار بر تمامی فرآورده های دامی و نگه داری در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت در پیشسرد و وجود برخی فعل و انفعالات در یخچال جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر مصرف فرآورده دامی وجود ندارد چرا که با اقدامات سازمان دامپزشکی تمامی عوامل بیماری زا همچون انگل از بین می رود.

این مقام مسئول ادامه داد: در شرایطی که گرفتار ویروس کرونا هستیم و امکان آلودگی از طریق انسان و خودروی حمل وجود دارد، از این رو به افراد توصیه می شود که فرآورده دامی را به صورت بسته بندی خریداری و به طور کامل بپزند.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان تصریح کرد: اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور از تمامی مراکز خرید و سردخانه های کشور موجب شده تا آلودگی از انسان به فرآورده های خام دامی منتقل نشود، ضمن آنکه تاکنون گزارشی از فائو و سازمان بهداشت جهانی مبنی بر انتقال ویروس کووید ۱۹ به فرآورده های خام دامی نداشتیم‌.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...