مدیر کل دامپزشکی مازندران: نظارتها و کنترلهای بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای دامی افزایش مییابد.
به گزارش اکودام دکتر سید حسین رضوانی افزود: بازرسان بهداشتی دامپزشکی برای مقابله با انتشار ویروس کرونا در سطح مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارتهای بهداشتی خود را تشدید میکنند.
وی تصریح کرد: بمنظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اقدامات نظارتی و کنترلی از سوی بازرسان بهداشتی دامپزشکی مازندران بر واحدهای صنعتی تحت نظارت اعم از کشتارگاههای دام و طیور، کارگاههای بسته بندی مواد پروتئینی، کارخانجات جوجه کشی، واحدهای صنعتی پرورش مرغ، آبزیان، قصابیها، مرغ فروشی ها، رستورانها و کلیه مراکزی به نوعی از فرآوردههای خام دامی استفاده میکنند تشدید مییابد.
به گفته وی ضدعفونی روزانه واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفت و حذف دستگاههای ثبت اثر انگشت برای ورود و خروج پرسنل، استفاده از ماسک، چکمه، کلاه و دستکش برای پرسنل و کارگران واحدها اجباری شده و بر رعایت بهداشت فردی در این واحدهای صنعتی تاکید گردید.
رضوانی درباره مهمترین اقدامات تشدید نظارتهای بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی افزود: مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده از محصولات بسته بندی شده استفاده کنند و به هیچ عنوان از مرغ فله طعم دار که به نوعی در مرغ فروشیها قطعه بندی میشود و افزودنیهایی همچون سبزیجات، رنگ زعفران و یا ادویههای مختلف اضافه شده جداً پرهیز کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید کرد: مردم فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را صرفاً بصورت بسته بندی که در مراکز مجاز بسته بندی میشود و دارای مشخصات بوده تهیه کنند و در خصوص عرضه تخم مرغ هم گفت، مردم باید از خرید تخم مرغهایی که بدون شناسنامه و بصورت نامشخص بوده و خارج از یخچال نگهداری میشوند پرهیز نمایند و تخم مرغ مصرفی را باید بصورت بسته بندی و یا اینکه تاریخ تولید بر روی آن درج شده از یخچال مراکز عرضه تهیه کنند.
رضوانی با اعلام ممنوعیت فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز و سفید در مراکز عرضه معمولی خاطرنشان کرد: چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست مشتری و در حضور متقاضی با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز میباشد.