کشف ۲۷ راس دام فاقد مجوز در بجنورد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴

کشف ۲۷ راس دام فاقد مجوز در بجنورد

خراسان شمالی- رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از کشف ۲۷ راس دام فاقد مجوز به ارزش ۶۷۵ میلیون ریال در بجنورد خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مقصود رستگار با اعلام جزئیات این خبر گفت: در راستای برخورد با ورود کالای قاچاق و همچنین جلوگیری از خروج دام فاقد مجوز، کارآگاهان پلیس آگاهی استان اقدام به گشت زنی و رصد محموله های جاده ای در محور “بجنورد- شیروان” کردند.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان در حین گشت زنی به ۲ دستگاه خودروی حمل دام که در این محور در حال حرکت بودند مشکوک و آن ها را متوقف کردند، افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد که رانندگان این دو خودرو هیچ گونه مدرکی دال بر قانونی بودن دام ها ندارند که با هماهنگی مقام قضائی خودروها به مقر انتظامی انتقال شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ارزش این تعداد دام فاقد مجوز ۶۷۵ میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: دام ها بعد از تشکیل پرونده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان انتقال داده شدند.

وی همچنین گفت: در همین رابطه ۲ نفر متهم نیز دستگیر که بعد از پایان تحقیقات برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.