غلامرضا میری گفت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب شفافیت، منافع کشاورز و مصرف کننده حفظ می شود.
غلامرضا میری از آغاز برداشت انبوه زعفران از اول آبان در کشور خبر داد و گفت: با توجه به آنکه برداشت زعفران تا ۲۰ آذر در کشور ادامه دارد، از این رو نمی توان پیش بینی دقیقی راجع به میزان تولید داشت.
به گفته او، با وجود رسیدن به پیک برداشت به کشاورزان توصیه می شود برای مدیریت قیمت، عرضه را متناسب با نیاز بازار انجام دهند تا متحمل زیان نشوند.
میری از توزیع زعفران با قیمت پایه ۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان در بورس کالا خبر داد و گفت: براساس پیش بینی های صورت گرفته، زعفران های خریداری شده توسط سازمان تعاون روستایی و صندوق ها در بورس کالا توزیع می شود که به سبب شفافیت می تواند پشتوانه ای برای صادرات زعفران و کشاورزان باشد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: با توزیع زعفران در بورس کالا منافع تولیدکننده و مصرف کننده حفظ می شود، اما در جلوگیری از قاچاق صادرات تا زمانیکه موانع پیش روی صادرکنندگان رفع نشود، اثری ندارد.
او درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران گفت: همه ساله در آبان با رسیدن به پیک برداشت، صادرات افزایش می یابد و امسال پیش بینی می شود که صادرات در آبان نسبت به مهرماه به مراتب بیش تر خواهد بود.