هشدار فائو درباره تأثیرات کرونا و ملخ‌های صحرایی بر افزایش گرسنگی در آسیا و اقیانوسیه - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

هشدار فائو درباره تأثیرات کرونا و ملخ‌های صحرایی بر افزایش گرسنگی در آسیا و اقیانوسیه

افزایش گرسنگی

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نسبت به تأثیرات کرونا و ملخ‌های صحرایی بر افزایش گرسنگی در آسیا و اقیانوسیه هشدارداد.

به گزارش اکودام به نقل ار خبرگزاری ایرنا ; روز شنبه سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، در شرایطی که جهان به سختی در تلاش است تا سرعت گسترش بیماری ویروس کرونا کند شود، کشورهای واقع در جنوب و جنوب‌غربی آسیا همزمان در حال مقابله با شیوع آفت‌هایی هستند که نه تنها تهدیدی برای تشدید گرسنگی در منطقه هستند بلکه معیشت میلیون‌ها انسان را نیز در معرض خطر قرار داده‌اند.
طبق اعلام فائو،‌ گله‌های ملخ‌های صحرایی،‌ طی ماه‌های اخیر به سرعت به سمت منطقه غرب آسیا حرکت کرده و پوشش گیاهی دو کشور ایران و پاکستان را مورد هجوم قرار داده‌اند. این دسته‌ها اکنون محصولات کشاورزی هندوستان را در معرض تهدید قرار داده‌اند. چنین هجومی از گله‌های ملخ صحرایی طی بیش از یک نسل گذشته بی‌سابقه بوده است.

کارشناسان فائو تخمین می‌زنند که شمار ملخ‌ها طی فصل بارانی آتی در جنوب آسیا تا ۲۰ برابر افزایش خواهد یافت، مگر اینکه اقدامات ویژه‌ای برای مقابله با گله‌های ملخ‌ها انجام شود. فائو در حال رصد حرکت این آفت در سراسر آفریقا، آسیا و خاورمیانه است.

از سوی دیگر «کرم ساقه‌خوار پاییزی» که یک آفت مخرب برای ذرت است در سال ۲۰۱۸ از قاره آفریقا به آسیا مهاجرت کرد و پس از گسترش در سراسر قاره آسیا، هم‌اکنون به استرالیا رسیده است.

«جونگ-جین کیم»، معاون رییس دفتر منطقه‌ای فائو در آسیا و اقیانوسیه گفت: ما نمی‌توانیم و نباید خسارت‌های وارده بر زندگی‌ها و معیشت‌ها که ترکیب این بحران‌ها بر امنیت غذایی و گرسنگی در این بخش از جهان به وجود می‌آورند را دستکم بگیریم.

وی افزود: منطقه‌ای که اکنون نیز میزبان بیشترین جمعیت افراد دچار سوءتغذیه در جهان است.

وی اظهار داشت: فائو در این زمانه پرچالش همچنان به حمایت‌های خود از کشورهای عضو در پاسخ به این تهدیدها و دیگر مخاطرات ادامه می‌دهد.

سرخط اخبار صنعت غذا

برندهای صنایع غذاییزندگینامه بهروز فروتن ، رسیدن به موفقیت بعد از شکست

بهروز فروتن در سال ۱۳۲۴ در تهران متولد شد او در امیریه‌ تهران به دنیا آمد در سن ده سالگی پدرش را از دست داد پدر او رئیس ...

برندهای صنایع غذایینگاهی به زندگی و کار شاهرخ ظهیری پدر صنایع غذایی ایران

همه در ایران  شاهرخ ظهیری را به واسطه شرکت مهرام می شناسند اما سایه نام ظهیری هم تا ابد روی مهرام سنگینی می کند.داستان ف...

غذای حلال

صنعت غذارشد ۹ درصدی بازار حلال تا ۲۰۳۱ | وقتی حلال را بر خود حرام می کنیم

محصولات حلال خاص کشورهای اسلامی است که با برند جهانی حلال در سراسر جهان عرضه می شود. با این وجود کشورهای غیر مسلمان نیز ...

پنیر

صنعت غذاشیوع کرونا به نفع یک شرکت لبنیات فرانسوی تمام شد/ معرفی «پنیر محاصره» به بازار

به نقل از راشاتودی، در یکی از نادرترین اتفاقات پس از ماه‌ها اعمال قوانین فاصله گذاری اجتماعی برای کنترل شیوع کرونا یک شر...