جشنواره پرورش شتر بهار ۹۹ برگزار می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴
جانشین معاون برنامه‌ریزی جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی:

جشنواره پرورش شتر بهار ۹۹ برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فرجامی‌ فرد صبح دوشنبه در نشست‌خبری اظهارکرد: طبق تفاهم‌نامه استانداری خراسان‌جنوبی با ستاد اجرایی فرمان امام ۲۶۸ میلیارد تومان با محوریت پرورش شتر و دام سبک باید سرمایه‌گذاری شود.

جانشین معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: طبق این تفاهم‌نامه باید زنجیره کاملی از تولید تا زنجیره محصولات مرتبط با پرورش شتر در خراسان‌جنوبی تولید شود.

فرجامی‌فرد ادامه‌داد: جشنواره پرورش شتر بهار سال ۹۹ در شهرستان نهبندان برگزار می‌شود و امیدواریم روند فعلی سرمایه‌گذاری در این زمینه تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه پرورش شتر و دام سبک باید ۲۵۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گیرد، گفت: باید ۱۶۱ میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و ۹۱ میلیارد تومان نیز توسط استان در این زمینه سرمایه‌گذاری شود.

جانشین معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: همچنین در زمینه طرح‌های زیرساختی مرتبط با پرورش شتر باید طبق تفاهم‌نامه ۱۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود که به صورت مساوی بین ستاد اجرایی و استان این سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد.

فرجامی‌فر بیان‌کرد: مجموع ۲۵۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در پرورش و ۱۶ میلیارد سرمایه‌گذاری در طرح‌های زیر ساختی (۲۶۸ میلیارد تومان) خراسان‌جنوبی را تبدیل به هاب منطقه‌ای شتر می‌کند.

وی یادآورشد: هاب منطقه‌ای شتر به معنای تبدیل‌شدن خراسان‌جنوبی به مرکز منطقه‌ای پرورش شتر است که در این طرح و تفاهم‌نامه پنج شهرستان نهبندان، خوسف، طبس، بشرویه و زیرکوه تحت پوشش قرار می‌گیرند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.

تخم مرغ

اقتصاد و دامداریقیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۶۱ هزار تومان شد

حمیدرضا کاشانی رئیس اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار میهن با اشاره به تداوم خرید حمایتی تخم مرغ مازاد از تولیدکنندگان، ا...

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.