پیش بینی می شود در سال جاری ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین پنجشنبه شب اظهار داشت: از این میان ۵۵ تا ۶۰ هزار تن سهم گوشت سفید یا مرغ و سایر به گوشت قرمز اختصاص دارد.
علی شاپورزاده افزود: واحدهای تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی لازم را دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.
وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت مناسب واحدهای دامی در استان و کشور و ذخیره سازی مقادیر قابل توجهی از گوشت سفید و قرمز، هیچ گونه کمبودی در خصوص این محصول طی ماه جاری و ماه های آتی متصور نیست.
سالانه ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید می شود.