احیا و مرمت قنوات کشاورزی در دستور کار مدیریت آب و خاک استان تهران - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

احیا و مرمت قنوات کشاورزی در دستور کار مدیریت آب و خاک استان تهران

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه قنوات یکی از منابع مهم تامین آب بخش کشاورزی هستند، یکی از اقدامات اساسی در این حوزه را تلاش برای تامین اعتبار از منابع ملی و استانی و برنامه ریزی در جهت بازسازی و مرمت قنوات اعلام کرد.

امین روشنی با تاکید بر اهمیت احیا و مرمت قنوان کشاورزی اظهار داشت: طی سال گذشته بیش از ۱۰ رشته از قنوات استان تهران بازسازی و احیا شده و با مطالعات انجام گرفته قرار است طی سال ۹۹ نیز حداقل چندین رشته دیگر از این قنوات مرمت و احیا شوند.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه قنوات افزود: کلیه قنوات استان در سامانه ملی قنوات ثبت و مشخصات آنها درج شده است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: این موضوع برنامه ریزی برای احیای قنوات در شهرستان های مختلف استان را آسان تر کرده و باعث توزیع متناسب اعتبار در سطح استان می شود.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.