شکارچی ده ها رأس قوچ وحشی سرانجام به دام افتاد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴

شکارچی ده ها رأس قوچ وحشی سرانجام به دام افتاد

شکارچی حرفه ای و تحت تعقیب ده ها رأس قوچ وحشی پس از چند بار تغییر محل اختفا، سرانجام در ارتفاعات اطراف مشهد دستگیر شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد گفت:چند ماه پیش بود که تحرکات یکی از شکارچیان شناخته شده که بارها هم مورد اعمال قانون قرار گرفته بود، به این اداره منعکس شد.

مرتضی شــیرزور تصریح کرد: فرد متخلف یکی از عاملان  نابودی محیط زیست به حساب می آمد که از مدتی پیش سـلاحی شــکاری به صورت مجاز در اختیار داشــت، اما پس از آنکه دســت به تخلف های متعدد و شــکار غیرمجاز زد و این ماجرا به نهادهای متولی منعکس شد، صلاحیت نگهداری سلاح از او سلب و مجوز حمل سلاحش باطل شد و در لیست سیاه قرار گرفت.

رئیس اداره حفاظت محیط زیســت شهرستان مشهد ادامه داد: فرد خاطی که به همراه برخی اعضای خانواده اش در سطح خراسان رضوی دست به شکار قوچ و… می زد و برای این اقدامش هم از سلاح برادرش استفاده می کرد، پس از تحت تعقیب قرار گرفتن از منطقه متواری و به مکان نامعلومی گریخته بود .

وی عنوان کرد: جمع بندی اطلاعات حاکی از این بود که شکارچی فراری پس از آخرین اقدام مجرمانه اش در یکی از شهرها به مشهد گریخته و راهی مناطق ممنوعه شده و به صورت مخفیانه در آن مکان ها هم شروع به شکار گونه های مختلف کرده است.

این مسوول ادامه داد: در نهایت این فرد در ارتفاعات آب گرم اطراف مشــهد دســتگیر و از بازرسی خودرو او مشخص شد مدتی پیش یک قوچ وحشی دیگر توسط او شکار شده است.

شیرزور گفت: در حالی لاشه قوچ شکار شده در خودرو کشف شــد که بررسی بدن حیوان نشــان میداد او از ناحیه دست هدف شلیک گلوله شکارچی بیرحم قرار گرفته و از پای درآمده است.

متهم به کلانتری منتقل و خودرو او نیز تا زمان اجرای عدالت به پارکینگ منتقل شد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری
تخم مرغ

اقتصاد و دامداریقیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۶۱ هزار تومان شد

حمیدرضا کاشانی رئیس اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار میهن با اشاره به تداوم خرید حمایتی تخم مرغ مازاد از تولیدکنندگان، ا...

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آغاز طرح خرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده خبر داد.

اقتصاد و دامداریایران تا ۳ سال آینده در تولید گوشت، برنج، شکر و موز خودکفا می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه خودکفایی گوشت، برنج، شکر و موز تا ۳ سال آینده، گفت: مخالف واردات و صادرات نیستیم اما باید اول نیاز پایه کشور تامین شود.