مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه فراورده های خام دامی در آخرین ماه هر سال ، کنترل و نظارت بهداشتی بر این واحدها افزایش یافت .
دکتر علی اکبر حدادزاده با بیان اینکه خریدهای مردم در آستانه عید نوروز رو به افزایش است، افزود: با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید و عرضه فراوردهها، گروه های ثابت و سیار نظارتی وظایف خود ر انجام می دهند.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دامپزشکی یزد، وی گفت: همچنین گشتهای مشترکی با همکاری دیگر نهادها از جمله اداره کل تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت و درمان و همراهی مردم کار بازرسی را انجام می دهند.
این مسوول بیان کرد: کشتارگاهها، محل های عرضه مرغ و ماهی فروشی، قصابیها، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، ایستگاههای جمعآوری شیر، سردخانهها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراوردههای خام دامی به طور مستمر نظارت می شود.
۲ هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی در استان فعال است.
مدیرکل دامیزشکی یزد،دیروز گفته بود: هرگونه عرضه و فروش مرغ خرد (قطعه) شده در تمامی مراکز پروتئنی استان ممنوع است و با توجه به شیوع بیماری کرونا و سرعت انتشار آن ، عرضه کنندگان فرآوردههای خام دامی باید از این کار جدا پرهیز کنند.
حدادزاده با اشاره به مشترک نبودن این بیماری با طیور و سایر دامهای اهلی افزود: هرگونه دستکاری فرآوردههای خام دامی در حین تولید و عرضه میتواند باعث افزایش بار میکروبی گوشت از جمله آلوده شدن آن به ویروس کرونا شود.
وی اظهار کرد: از مردم استان انتظار داریم برای حفظ سلامتی خود و خانواده ها و همچنین جلوگیری از انتشار این ویروس در جامعه قطعه کردن مرغ را به فروشنده سفارش ندهند و بهترین راه خرید مرغ, تهیه بسته بندی شده آن با تاریخ معتبر به صورت کامل است.