گوشت و فرآورده‌های دامی اردبیل عاری از ویروس کرونا هستند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل:

گوشت و فرآورده‌های دامی اردبیل عاری از ویروس کرونا هستند

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های خام دامی که تحت نـظارت بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و طیور استان تولید و در چرخه مـصرف وارد می‌شوند کاملاً سالم و بهداشتی بوده و آلوده به ویروس کرونا نیستند.

دکتر صادق صالحی روز سه شنبه افزود: این فرآوردهها در عین حال می‌توانند مانند سایر مواد غذایی به عنوان نـاقـل فیزیکی و مکانیکی در چرخه تولید از مبدأ تا مراکز عرضـه و مصرف دچـــار آلودگی ثانویه شوند بنـابـرایـن بــه طـــور جد پیگیر پروسه بهداشتی و ضد عفـونی و گندزدایی مرتب کلیه کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، کـارگاه‌های بسته‌بندی و مراکز تولید توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی هستیم.

وی بیان کرد: تمامی کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی ، کارگاه‌های بسته‌بندی و مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی به طور مرتب ضد عفونی و گندزدایی می‌شوند.

مـدیرکل دامپزشکی اردبیل بیان کرد: بـه شهروندان اطمینان کامل می‌دهیم گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های خام دامی که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی اسـت و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید و در چرخه مصرف وارد می‌شوند کاملاً سالم و بهداشتی بوده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

دکتر صالحی تاکید کرد: شهروندان از خرید گوشت و آلایش خوراکی خارج از کشتارگاه‌ها و عموما از قصابی‌های کنار جاده‌ای و حاشیه روستاها اکیدا خودداری کنند زیرا این گوشت ها بدون نظارت دامپزشکی بوده و احتمال هرگونه آلودگی انگلی و میکروبی در آنها وجود داشته و سلامت آن به هیچ عنوان مورد تایید و تضمین دامپزشکی نیست.

به گفته وی ، در شـرایـــط  حساس فعلی لازم است شهروندان به عنوان ناظران بهداشتی همیار دامپزشکی باشند و مراقبتها را حتماً جدی بگییرند و همراهی بیشتری با حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه داشت باشند.

وی با اشاره به اینکه مهمترین نکات در پیشگیری از ابتلاء به کرونا کاهش ترددهای غیر ضروری و رعـایـت بهـداشت فردی است، گفت: در این راستا با تشدید نظارتها سلامت کارکنان کشتارگاهها و کارگاههای بسته بندی و کــارشنــاسان و ناظرین بهداشتی دامپزشکی را با جدیت تمام رصد می‌کنیم.

دکـتر صـالحی گفت: با توجه به اینکه ویروس به دمای بالا حساس بوده و در دمای پخـت غیر فعال شده و از بین می‌رود مشکلی از این بابت نـبوده و شهروندان از مصرف گـوشــت و آلایش خوراکی و شیر به صورت خام و نیمپز خودداری کنند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.