افزایش چشمگیر توزیع نهاده‌های دامی در خراسان رضوی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

افزایش چشمگیر توزیع نهاده‌های دامی در خراسان رضوی

مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از افزایش ۷۰ درصدی توزیع نهاده‌های دامی در این استان خبر داد.

سعادت علی‌نیا روز دوشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تا کنون حدود ۱۸۵ هزار تن انواع نهاده دامی در خراسان رضوی بین دامداران این استان توزیع شده‌ است.

وی اضافه کرد: در کل سال گذشته در مجموع ۱۱۹ هزار تن نهاده دامی در بین دامداران استان خراسان رضوی توزیع شده است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه امسال تا کنون بیش از ۶۶ هزار تن توزیع نهاده در استان بیشتر از پارسال بوده که علت این امر افزایش جمعیت دامی و نیز افزایش تقاضای دامداران برای نهاده بوده است افزود: میزان توزیع نهاده‌های دامی در استان نسبت به مدت مشابه پارسال ۷۰ درصد و نسبت به کل سال گذشته ۵۵ درصد فزایش ثبت شده است.

علی‌نیا افزود: توزیع نهاده دامی در بین دامداران به منظور ایجاد تعادل در بازار و حمایت از دامداران استان خراسان رضوی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: این نهاده‌ها شامل جو، ذرت و کنجاله سویای وارداتی و تولید داخل می‌شود.

خراسان رضوی  ۷.۱ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز و ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیر مولد دارد و  سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن انواع محصولات در حوزه دام و طیور در این استان تولید می شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.