رئیس دامپزشکی قاینات گفت: در پیشگیری از بیماری بروسلوز یا همان تب مالت، عدم مصرف لبنیات خام و مراقبت در تماس با دام و ترشحات آن بسیار حائز اهمیت است.
رضا محمودی زاوه گفت: در راستای پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی ومشترک بین انسان و دام از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد بیش از ۲۸۷ هزار راس دام سنگین و سبک واکسینه شدند.
وی افزود: این تعداد واکسینیاسیون توسط اکیپهای بخش دولتی علیه بیماریهای مشترک همچون شاربن، بروسلوز و هاری انجام شده است که خوشبختانه در سالهای اخیر موردی از بیماری شاربن و هاری مشاهده نشده است.
رئیس دامپزشکی قاینات گفت: در خصوص بیماری بروسلوز یا همان تب مالت نیز با همکاری شبکه بهداشت مناطق خطر در دستور کار دامپزشکی است که امید است این روند کاهشی ادامه داشته باشد و همراهی و همکاری مردم در کنترل این بیماری نقش بسزایی دارد.
محمودی زاوه تصریح کرد: این بیماریها به شدت خطرناک بوده و عامل این بیماریها میتوانند از طریق تماس با دام آلوده و یا مصرف محصولات آنها به انسان منتقل شود که در همین خصوص دامهای شهرستان علیه این بیماریها واکسینه شدند تا دامها ایمن شده و در صورت مصرف، فرآوردههای خام دامی سالم به دست مردم برسد.
وی در خصوص سایر اقدامات دامپزشکی در مبارزه با این بیماریها، یادآور شد: دامپزشکی با خونگیری و آزمایش دامها، ضمن تامین سلامت دامها، سلامت فرآوردههای خام دامی خوراکی و غیرخوراکی را تامین کرده است.
رئیس دامپزشکی قاینات خاطرنشان کرد: برگزاری کلاسهای آموزشی و بالا بردن دانش بهداشت عمومی بهرهبرداران در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مسری به طور مستقیم نقش دارد.