شرایط دریافت ارز دارو اعلام شد + نامه سازمان غذا و دارو - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

شرایط دریافت ارز دارو اعلام شد + نامه سازمان غذا و دارو

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در ارتباط با تخصیص ارز دارو در خرداد ۱۴۰۴، توضیحاتی داد.

به گزارش ، اکبر عبداللهی اصل، در نامه‌ای به مدیران شرکت‌های دارویی، شرایط دریافت ارز دارو در خرداد ماه را اعلام کرد و عنوان داشت: شرکت‌هایی که نقدینگی دارند، می‌توانند ارز دارو در خرداد ۱۴۰۴ را دریافت کنند.

در این نامه تاکید شده است: با توجه به چالش‌های پیش رو در جهت تخصیص ارز مورد نیاز شرکت‌های دارویی و با توجه به وضعیت نامناسب نقدینگی، تصمیم بر این شد که تخصیص ارز خرداد ماه فقط برای شرکت‌هایی انجام خواهد شد که نقدینگی کافی برای خرید فوری آن را حداکثر تا پایان خرداد را داشته باشند و پس از آن، تخصیص ارزهای مذکور ابطال خواهد شد.

شرایط دریافت ارز دارو اعلام شد + نامه سازمان غذا و دارو

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.