معاون فرماندار مرند بر ضرورت توقف کشتار غیرمجاز دام تاکید کرد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

معاون فرماندار مرند بر ضرورت توقف کشتار غیرمجاز دام تاکید کرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان ویژه مرند با تاکید بر توقف کشتار غیرمجاز در این شهرستان گفت: با عوامل این کشتارها برخورد قانونی می‌شود.

علی شیخ پور روز دوشنبه در جلسه ساماندهی کشتارگاه تاکید کرد: کشتار دام باید توسط یک مرکز و با نظارت کامل باشد.

وی اظهار داشت: تامین گوشت سالم نقش مهمی در بهداشت عمومی و فردی جامعه دارد و کارکنان کشتارگاه ها و قصابان به عنوان شاغلان در این حرفه خدماتی، نقش مهمی در این مقوله دارند.
وی افزود: در بحث رعایت موارد بهداشتی کشتارگاه به هیچ عنوان با کسی تعارف نداریم و باید گوشتی که به سفره مردم می رود، کاملا سالم و بهداشتی باشد.
معاون سیاسی فرماندار مرند خاطرنشان کرد: گوشت تازه باید بعد از آماده سازی به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه با رعایت کامل موارد بهداشتی قرار گرفته و بعد از آن به سطح شهر عرضه شود.
وی با اشاره به تلاش شهرداری مرند در رفع مشکلات کشتارگاه گفت: شهرداری مرند توجه بیشتری به پیش تصفیه کشتارگاه داشته باشد و در جهت رفع مشکلات اقدام کند.
شیخ پور گفت: گوشت باید بعد از طی مراحل بهداشتی، در سریع ترین زمان به روستاها انتقال داده شود تا در روستاها نیز دچار مشکل نباشیم.
وی ادامه داد: برای بهسازی کشتارگاه باید از محل درآمد خود کشتارگاه، اقداماتی صورت گیرد ولی متاسفانه تاکنون شهرداری مرند اقدامی در این خصوص انجام نداده است.
معاون فرماندار مرند ضمن تاکید بر تامین خودروی مناسب حمل گوشت به شهرها و روستاها گفت: نکات بهداشتی در ذبح و پاکسازی لاشه نیز با نظارت دامپزشکی صورت پذیرد تا موجب اعتراض برخی از قصابان قرار نشود.
شیخ پور همچنین با اشاره بر رعایت نکات بهداشتی اظهار داشت: نوسازی ریل بعد از ذبح کشتارگاه، کنترل خون آبه ها، انتقال و حمل لاشه و حفاظت فیزیکی مناسب از لاشه از مورادی است که باید بیشتر توجه شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.