بهورزان و مراقبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی از یکم تا ۱۶ فروردین سال جاری، با بیش از دو میلیون و ۲۵۰ هزار نفر تماس تلفنی گرفته و ضمن کسب اطلاع از وضعیت سرپرست و اعضای خانوار درخصوص بروز علائم بیماری کووید ۱۹، وضعیت آنها را در قالب پرونده الکترونیک فرد ثبت کردهاند.
به گزارش اکودام، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه افزود: در صورتی که افراد دارای علائم این بیماری باشند، به مراکز ۱۶ ساعته ارجاع و روند درمان توسط مراقبان سلامت و بهورزان پیگیری میشود.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، بابک عشرتی اظهار داشت: امید است با تلاش شبانهروزی کارکنان حوزه بهداشت در روزهای آتی، غربالگری کرونا برای کل جمعیت تحت پوشش به اتمام برسد.
وی ادامه داد: افرادی که در سامانه سلامت اقدام به خود اظهاری کردهاند، مراقبان سلامت بر اساس محل سکونت با آنها تماس تلفنی برقرار کرده و از وضعیت سلامتی آنان مطلع میشوند و مواردی که نیاز به پیگیری دارند با ارجاع به مراکز ۱۶ ساعته ادامه روند درمان آنان انجام خواهد شد.
عشرتی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۲ مرکز ۱۶ ساعته در این دانشگاه به ارائه خدمات کرونا می پردازند که هر شهرستان تحت پوشش یک مرکز فعال شده و در سطح شهر تهران، در هر منطقه شهرداری نیز یک مرکز فعال بوده و در طرح سنجش رضایت از ارائه خدمات از طریق سامانه پیامکی وزارت متبوع، حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت، رضایتمندی ۹۸.۳۱ درصدی را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب کرد.
بر اساس گزارش ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۵۵ هزار و۷۴۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۵۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۳۴۵۲ نفر رسیده است.