۱۳۴۱ طرح کشاورزی در چهارمحال و بختیاری آماده بهره‌برداری شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴

۱۳۴۱ طرح کشاورزی در چهارمحال و بختیاری آماده بهره‌برداری شد

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با دهه فجر، یک هزارو ۳۴۱طرح در بخش کشاورزی استان تکمیل و آماده بهره‌برداری شده است، که در این دهه به بهره‌برداری می‌رسد.

ذبیح‌الله غریب روز یکشنبه در نشست اعلام برنامه‌های دهه فجر این بخش در جمع خبرنگاران  اظهار داشت: برای بهره‌برداری از این تعداد طرح کشاورزی استان در دهه فجر امسال یک‌هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی ادامه داد: از مجموع طرح‌های تکمیل شده ۳۰ طرح بزرگ صنعتی بخش کشاورزی با اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال بهره‌برداری می‌شود که ۱۳۵ میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی، ۲۰ میلیارد ریال کمک دولتی بلاعوض و مابقی آورده بهره‌برداران است.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این طرح‌ها در حوزه مدیریت آب و خاک، بهبود امور گیاهی و بهبود امور دام است که با بهره برداری از آن، زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم می‌شود و ۶۶۰ خانوار نیز از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند.

غریب، همچنین تعداد طرح‌های تکمیل و آماده بهره‌برداری سنتی و کوچک در مناطق روستایی و عشایری استان در دهه فجر انقلاب اسلامی امسال را یکهزار و ۳۱۱ طرح کوچک در سطح شهرستان‌های استان ذکر کرد و افزود: با بهره‌برداری از این تعداد طرح بخش کشاورزی سنتی، زمینه اشتغال یک هزارو ۹۲۷ نفر فراهم می‌شود و یک هزار و ۸۶۷ خانوار از مزایای طرح‌ها بهره‌مند خواهند شد.

وی،همچنین به تولید بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ تن قارچ دکمه‌ای صنعتی و سنتی در طول سال در این استان اشاره کرد و گفت: سرانه تولید قارچ در استان ۷ کیلوگرم است در حالی که در سطح کشور ۲کیلوگرم ثبت شده است.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، سرانه تولید ماهی سردابی در استان را ۲۲کیلوگرم عنوان کرد و افزود:سرانه تولید ماهی در سطح کشور تنها ۲ کیلوگرم گزارش شده است.

غریب، همچنین سرانه تولید گوشت قرمز در استان را نیز بیش از دو برابر کشور عنوان کرد و گفت: سرانه تولید گوشت در استان ۲۲کیلوگرم و سرانه کشور تولید این ماده پروتئینی ۱۰ کیلوگرم است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصولات زراعی، باغی، شیلات، دامی و عسل به عنوان یکی از قطب کشاورزی و دامپروری کشور محسوب می‌شود.

 

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.