تولید گندم‌ مقاوم به خشکی از سوی محققان کشور - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

تولید گندم‌ مقاوم به خشکی از سوی محققان کشور

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان گندم مقاوم به خشکی را به تولید رساند که به گفته محققان این شرکت کاربرد آن در اراضی کشاورزی کاهش مصرق آب را در پی خواهد داشت.

به گزارش اکودام به نقل از شبکه خبری صنایع غذایی ایران ؛ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل، گندم‌های مقاوم به کم‌آبی با بهره وری بالا را تولید کرده و این محصول نسبت به بیماری‌های عمده مانند بیماری زنگ زرد مقاومت بالایی دارد.
سیروس محفوظ، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، فعالیت اصلی این شرکت را اجرای پژوهش‌های تقاضا محور در زمینه‌های به‌نژاد و به‌زراعی دانست وگفت: در این راستا طرح‌ کلان ملی اصلاح ارقام گندم مناسب شرایط کم آبیاری اراضی آبریز حوزه دریاچه ارومیه و ارقام گندم متحمل به تنش خشکی در اراضی دیم را اجرا کردیم.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی با اشاره به این‌که تولیدات شرکت در مراحل اولیه تکثیر بذر هستند، یادآور شد: اگر کشت محصولاتمان توسعه یابد، به دلیل بالا بودن پتانسیل عملکرد و پایداری تولید، می‌تواند افزایش تولید این محصولات را در پی داشته باشد.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیهر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد هر کیلو گرم گوشت مرغ بین ۹۲ تا ۹...

کشاورزیکاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در رویداد مه...