تولید گندم‌ مقاوم به خشکی از سوی محققان کشور - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴

تولید گندم‌ مقاوم به خشکی از سوی محققان کشور

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان گندم مقاوم به خشکی را به تولید رساند که به گفته محققان این شرکت کاربرد آن در اراضی کشاورزی کاهش مصرق آب را در پی خواهد داشت.

به گزارش اکودام به نقل از شبکه خبری صنایع غذایی ایران ؛ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل، گندم‌های مقاوم به کم‌آبی با بهره وری بالا را تولید کرده و این محصول نسبت به بیماری‌های عمده مانند بیماری زنگ زرد مقاومت بالایی دارد.
سیروس محفوظ، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، فعالیت اصلی این شرکت را اجرای پژوهش‌های تقاضا محور در زمینه‌های به‌نژاد و به‌زراعی دانست وگفت: در این راستا طرح‌ کلان ملی اصلاح ارقام گندم مناسب شرایط کم آبیاری اراضی آبریز حوزه دریاچه ارومیه و ارقام گندم متحمل به تنش خشکی در اراضی دیم را اجرا کردیم.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی با اشاره به این‌که تولیدات شرکت در مراحل اولیه تکثیر بذر هستند، یادآور شد: اگر کشت محصولاتمان توسعه یابد، به دلیل بالا بودن پتانسیل عملکرد و پایداری تولید، می‌تواند افزایش تولید این محصولات را در پی داشته باشد.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیتولید حیوانات تراریخته هزینه‌های اصلاح دام را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، شعله قربانی، رئیس بخش پژوهش‌های بیوتکنولوژی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با اشاره به اینکه صنعت د...

کشاورزیخوداتکایی شکر به بیش از ۹۰ درصد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت تولید شکر و اجرای سیاست خود...

کشاورزیحدود ۶۰ دوربین محافظ طبیعت بلاتکلیف رها شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حفظ جنگل‌ها و منابع گیاهی کشور از آتش سوزی و ممانعت از قاچاق چوب، چالش‌هایی است که سازمان منابع طب...

کشاورزیضریب وابستگی کشور به نهاده‌های دامی چقدر است؟

به گزارش خبرنگار مهر، کشور سالانه به مقدار نهاده دامی نیاز دارد؟ چند درصد در داخل تولید و چند درصد وارداتی است؟ محمدرضا...