دستورالعمل فائو برای کاهش تأثیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

دستورالعمل فائو برای کاهش تأثیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات

دستورالعمل

سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل متحد دستورالعمل کاهش تاثیر بیماری فراگیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات را منتشر نمود.

به گزارش اکودام به نقل از ایران(اگنا) این دستورالعمل ۲۰ صفحه ای با توجه به اهمیت تامین امنیت غذایی در جهان برای تولید محصولات دامی با کیفیت و به منظور افزایش سلامت حیوانات در دوره ی کرونا منتشر گردیده است.

هدف از این دستورالعمل ها توصیف تأثیر COVID-19 در تولیدات دامی و پیشگیری و کنترل بیماری های حیوانات می باشد همچنین و ارائه توصیه های کاربردی برای بازیگران زنجیره ارزش وکاهش این اثرات و اطمینان از تداوم زنجیره تأمین دام و سلامت حیوانات است.

بازار هدف این دستورالعمل بازیگران زنجیره های دامی شامل دامداران ، کارگران کشتارگاه ها ، واحدهای پردازش محصولات دامی، بازرگانان، متخصصان بهداشت حیوانات، سیاست گذاران و سایر ذینفعان ذیربط می باشند.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...