دستورالعمل فائو برای کاهش تأثیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳

دستورالعمل فائو برای کاهش تأثیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات

دستورالعمل

سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل متحد دستورالعمل کاهش تاثیر بیماری فراگیر کرونا در تولیدات دامی و سلامت حیوانات را منتشر نمود.

به گزارش اکودام به نقل از ایران(اگنا) این دستورالعمل ۲۰ صفحه ای با توجه به اهمیت تامین امنیت غذایی در جهان برای تولید محصولات دامی با کیفیت و به منظور افزایش سلامت حیوانات در دوره ی کرونا منتشر گردیده است.

هدف از این دستورالعمل ها توصیف تأثیر COVID-19 در تولیدات دامی و پیشگیری و کنترل بیماری های حیوانات می باشد همچنین و ارائه توصیه های کاربردی برای بازیگران زنجیره ارزش وکاهش این اثرات و اطمینان از تداوم زنجیره تأمین دام و سلامت حیوانات است.

بازار هدف این دستورالعمل بازیگران زنجیره های دامی شامل دامداران ، کارگران کشتارگاه ها ، واحدهای پردازش محصولات دامی، بازرگانان، متخصصان بهداشت حیوانات، سیاست گذاران و سایر ذینفعان ذیربط می باشند.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...