رکود ۱۰ درصدی در اقتصاد کشورهای اروپایی با شیوع کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴
کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا مطرح کرد

رکود ۱۰ درصدی در اقتصاد کشورهای اروپایی با شیوع کرونا

جنتیلونی، کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا از رکود ۵ تا ۱۰ درصدی در اقتصاد کشورهای اروپایی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

 به گزارش اکودام، کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا از رکود ۵ تا ۱۰ درصدی در اقتصاد کشورهای اروپایی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

پائولو جنتیلونی (Paolo Gentiloni) کمیسر امور اقتصادی اتحادیه اروپا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بلومبرگ گفت:شاهد رکود ۵ تا ۱۰ درصدی در اقتصاد کشورهای اروپایی به خاطر شیوع کرونا خواهیم بود.
جنتیلونی گفت: ما شاهد رکودهای اقتصادی متفاوتی در حدود ۵ تا ۱۰ درصدی در بین کشورهای مختلف اروپایی خواهیم بود.
این در حالی است که پیش از این نیز فرانسه و آلمان درباره رکود شدید اقتصادی در این دو کشور در نتیجه شیوع کرونا هشدار داده بودند.

براین اساس، پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان در ماه مارس اعلام کرد که این کشور از ماه مارس وارد دوره رکود شده و رشد منفی اقتصاد کشورش حداقل تا پایان نیمه نخست سال جاری میلادی ادامه خواهد داشت. به گفته آقای آلتمایر، کاهش تقاضای جهانی، اخلال در زنجیره‌های تأمین تولید، تغییر در رفتار مصرف کنندگان و افزایش ریسک سرمایه‌گذاری به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا تأثیرهای گسترده‌ای بر اقتصاد آلمان گذاشته است.

وزیر اقتصاد آلمان همچنین پیش‌بینی کرد که رکود اقتصادی کشورش در ماه آوریل تشدید شود و بر شمار ۷۲۵ هزار بیکار موقت ناشی از اجرای سیاست قرنطینه افزوده شود. وزارت اقتصاد آلمان پیشتر پیش بینی کرده بود که در مجموع ۲ میلیون نفر به دلیل تعطیلی بسیاری از کسب و کارهای غیرضروری دچار بیکاری موقت و مشمول کمک‌های مالی دولت شوند.

برونو لومر، وزیر اقتصاد فرانسه نیز ا اذعان کرد رشد اقتصادی کشورش تا پایان سال ۲۰۲۰ به منفی ۱۰ تا ۱۱ درصد برسد. او هزینه مقابله با بحران اقتصادی فعلی را ۱۰۰ میلیارد یورو تخمین زد.

در همین حال، جرالد دارمنین، وزیر حساب‌های عمومی فرانسه نیز برآورد کرد که کسری بودجه فرانسه تحت تاثیر تبعات شیوع ویروس کرونا به ۹ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برسد که رقمی بی‌سابقه از سال ۱۹۴۵ تاکنون به شمار می‌رود. به گفته او ارزش بدهی‌های عمومی دولت تا پایان سال جاری به ۱۱۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور خواهد رسید.

همزمان صندوق بین‌المللی پول نیز در تازه‌ترین برآورد خود تخمین زد که رشد اقتصادی دو قدرت اقتصادی اروپا، آلمان و فرانسه در سال جاری میلادی به ترتیب به منفی ۷ و ۷.۲ درصد برسد.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارسرمایه‌گذاری برای تولید، راهی برای شکوفایی اقتصاد ایران با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، رهبر انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سال ۱۴۰۴ را با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» ن...

اقتصاد و بازاربروکراسی اداری از موانع جدی سرمایه‌گذاری برای تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ایرانی با قدردانی از مقام معظم رهبری به خاطر نامگذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای ت...

اقتصاد و بازارامنیت اقتصادی و ثبات قوانین پیش‌نیاز سرمایه گذاری برای تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ایروانی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره لزوم سرمایه گذاری برای تولید گفت: برا...

اقتصاد و بازارمعرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری قبل از پایان تعطیلات

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشاد مقیمی رئیس هیئت عامل ایدرو با اشاره به نام‌گذاری سال جدید به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای ت...