۹ باور غلط در مورد کرونا که زبان به زبان می‌چرخد! - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳

۹ باور غلط در مورد کرونا که زبان به زبان می‌چرخد!

باور غلط

باورهای نادرستی در مورد کرونا وجود دارد که هر یک از ما بعضی از آن‌ها را شنیده‌ایم و بدون تحقیق زیادی هم به آن‌ها باور داریم. ترس‌ها و تصورات غلط به صورت آنلاین گسترش می‌یابد. در مورد این باورها بیشتر بخوانید.

باورهای ما ممکن است از اطلاعات سطحی برخی شبکه‌های مجازی ناشی شود و ما را به خطا اندازد. ما باید بیش از هر چیزی تلاش کنیم پروتکل‌های اصلی حفظ سلامتی در دوران شیوع کرونا را رعایت کنیم و اطلاعات خودمان را به روز نگه داریم:

باور غلط: خوردن سیر به درمان کرونا کمک می‌کند

سیر یک ماده غذایی سالم و ضدمیکروب است اما هیچ نشانه‌ای در مورد مبارزه آن با کرونا یا همان کووید ۱۹ وجود ندارد.

باور غلط: واکسن آنفولانزا باعث محافظت از ما در برابر کرونا می‌شود

واکسن‌های ضدآنفولانزا در برابر این ویروس ما را محافظت نمی‌کنند. این ویروس بسیار جدید است و واکسن مخصوص آن هنوز در دست تحقیقات است.

باور غلط: شستشوی بینی با نمک برای دفع کرونا موثر است

هیچ مدرکی دال بر موثر بودن شستشوی بینی با نمک وجود ندارد که نشان دهد مردم با این کار از عفونت و ویروس کرونای جدید محافظت شده‌اند.

باور غلط: اسپری کردن الکل یا کلر در بدن می‌تواند ویروس را از بین ببرد

اسپری کردن الکل یا کلر در بدن شما ویروس را از بین نخواهد برد.

باور غلط: آنتی‌بیوتیک‌ها در جلوگیری و معالجه ویروس کرونای جدید مؤثر هستند

آنتی بیوتیک‌های متفاوتی برای انواع بیماری‌ها و عفونت‌ها تجویز می‌شوند. این نوع ویروس جدید کرونا به هیچ کدام از آنتی‌بیوتیک‌های موجود جواب درمانی نداده است.

باور غلط: آب و هوای گرم در درمان کرونا موثر است

طبق گفته سازمان بهداشت جهانی این عامل موثر نیست و ویروس در دماهای متفاوت به حیات خودش ادامه می‌دهد.

باور غلط: واکسن ویروس کرونا اختراع شده است

در حال حاضر هیچ واکسنی برای درمان کرونای جدید وجود ندارد. دانشمندان کارهای بسیاری را آغاز کرده‌اند اما تولید و کشف واکسنی که در انسان ایمن و موثر باشد، ماه‌های زیادی طول خواهد کشید.

باور غلط: کرونا به طور عمد ایجاد یا منتشر شده است

ویروس‌ها می‌توانند با گذشت زمان تغییر کنند. گاهی اوقات، ویروسی در یک حیوان وجود دارد که دچار تغییراتی می‌شود و به انسان منتقل می‌شود.

باور غلط: سفارش کالا از خارج از کشور افراد را بیمار می‌کند

محققان در حال مطالعه روی کرونا هستند و چونگی آلوده شدن افراد هستند. در همین رابطه سازمان بهداشت جهانی می‌گوید، احتمال ابتلا به کووید ۱۹ از یک بسته تجاری وجود ندارد زیرا چند روز سفر کرده است و در دما و شرایط مختلف قرار گرفته است. برای اطمینان از آن می‌توانید به سادگی بسته را با الکل ضدعفونی کنید.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتتولید ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی در داخل کشور

به گزارش خبرنگار سلامت مهر، موضوع درمان و طبابت از سالها قبل گره خورده است با تجهیزات پزشکی به گونه ای که امروز علم و دا...

بهداشت و سلامتشرایط دشوار حوزه سلامت/ امیدوارم شایسته خدمت باشم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی، در این پیام، خدمات جامعه پزشکی و فداکاری آنان در دوران دفاع مقدس و نیز دوران کر...

بهداشت و سلامتمشکلات پرستاران ظرف دو هفته آینده حل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستا...

بهداشت و سلامترییس زاده از مواکب درمانی در عراق بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با حضور در مواکب پیاده روی اربعین در عراق و بازدید از خدمت رسانی پزشکان به زائرین...