کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در شهرستان ماسال - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در شهرستان ماسال

رئیس شبکه دامپزشکی ماسال گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز درشهرستان ماسال بالغ بر ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد شامل ۲۰۰ کیلو گوشت مرغ و ۱۰۰کیلو گرم گوشت قرمز تاریخ مصرف گذشته در این شهرستان کشف و ضبط شد.

اردلان زکیانی روز شنبه افزود: ماموران این اداره در جریان بازرسی ها از مراکز تولید فرآورده های خام دامی، محموله ای به وزن ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز مشکوک به فساد، کشف و پس از نمونه گیری و انجام آزمایش لازم فساد آن محرز شد.

وی با بیان اینکه تا کنون در طرح نظارت نوروزی بیش از ۱۲۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی مربوطه انجام شده است، گفت: درخواست پلمپ یک واحد عرضه مواد خام دامی نیز داده شده است.

زکیانی با بیان اینکه گوشت های فاسد پس از تهیه صورتجلسه به صورت قانونی معدوم شد، به شهروندان توصیه کرد: گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در هنگام خرید مرغ به تاریخ انقضا و در گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولید و انقضاء گوشت است، توجه کنند.

شهرستان ماسال با داشتن بیش از ۴۵ هزار راس دام سنگین و ۶۵ هزار راس دام سبک از قطب های تولید دام در گیلان است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.