متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مواد خام بهخصوص گوشت، میوه و سبزیجات پتانسیل آلودگی در آنها وجود دارد و تاکید ما این است که از اماکن بهداشتی این مواد خریداری شود.
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان عضو کمیته علمی کرونا ویروس کشور اظهار کرد: ترجیحا مواد خریداری شده بستهبندی باشد و حتما قبل از قرار دادن در داخل یخچال، ابتدا مواد خریداری شده شسته و یا ضدعفونی شود و با فاصله داخل یخچال قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تاکید داریم گوشت و مرغ حتما بهصورت کامل پخته شود.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: به یاد داشته باشید، فریز کردن باعث از بین رفتن ویروس نمیشود.
دکتر جوانیان گفت: در ارتباط با نان نیز، ترجیحا از نانهای بستهبندی استفاده شود و اگر از نان سنتی استفاده میشود، از سرد کردن نان روی میز نانوایی خودداری شود.
وی افزود: سعی شود از دستکش استفاده کرده و در پارچه تمیزی نان قرار داده شود و پیشنهاد میشود نان قبل از مصرف دوباره گرم شود.
هر خانه یک پایگاه سلامت – کرونا را شکست میدهیم