رئیس سازمان دامپزشکی کشور، جزئیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی بویژه با توجه به شرایط خاص نوروز ۱۳۹۹ را تشریح کرد.
به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، علیرضا رفیعی پور، اعلام کرد: در راستای اعمال نظارت بهداشتی بر فراوردههای با منشأ دامی و در قالب طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فراوردههای خام دامی که از تاریخ ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین سال ۹۹ ادامه خواهد داشت، اکیپهای دامپزشکی در سطح کشور و به صورت شبانهروزی بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فراوردههای خام دامی نظارت خواهد داشت.
رفیعی پور خاطرنشان کرد: با توجه به تشکیل ستادهای استانی و شهرستانی در طرح تشدید نظارت نوروزی سال ۱۳۹۹، همچون سال گذشته، اکیپهای نظارت بهداشتی و قرنطینهای ادارات کل دامپزشکی استانها بر روند فرآوری، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی در مراکز توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی، رستورانها و سایر اماکن مرتبط، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری، کارگاههای فرآوری و بستهبندی، خودروهای ویژه حمل فراوردههای با منشأ دامی در سطح کشتارگاهها، مراکز بسته بندی و عرضه نظارت خواهند داشت.
وی با بیان اینکه در طرح نوروزی ۱۳۹۹، تعداد ۱۴۹۱ نفر در قالب ۸۶۷ اکیپ بهداشتی نظارتی و قرنطینهای در هر روز به هموطنان خدمت خواهند کرد، افزود: تعداد افراد فعال در اکیپهای نظارتی طرح نوروزی سال ۱۳۹۹ به منظور تأکید بیشتر بر افزایش روند نظارتهای بهداشتی با توجه به شرایط ناشی از کروناویروس در مقایسه با طرح سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.