افزایش تولید گوشت و شیر در استان کرمان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

افزایش تولید گوشت و شیر در استان کرمان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: افزایش تولید گوشت و شیر در واحد سطح نتیجه برنامه های اجرا شده در استان کرمان در سال رونق تولید است.

علی باقری ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: در راستای رونق تولیدطی امسال و با توجه به برنامه ریزی در خصوص ترکیب نژادی گوسفند و بز، نژاد های پر بهره و خارجی از طریق تلقیح مصنوعی و یا دام نر در سیستمهای مزرعه ای و صنعتی، باعث افزایش تولید گوشت و شیر در واحد سطح و نیز ایجاد انگیزه بیشتر در دامداران برای بالا بردن تعداد دام و احداث دامداری های جدید شده است.

او افزود: با اجرای طرح هویت گذاری دام سبک و سنگین ضمن شناسایی دامها و استفاده و برای کارهای اصلاح نژادی به دلیل کنترل ورود و خروج باعث کاهش بیماری در دامداریها شده است و این امر دلگرمی بیشتر دامداران در جهت تولید بیشترایجاد کنند.

باقری تصریح کرد : توزیع اسپرم از نژاد های چند منظوره گاو سیمنتال در سیستمهای روستایی منجر به بهبود وضعیت گله ها شده است.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...