شهرکرد- معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال وبختیاری از آغاز طرح نظارت و بازرسی بهداشتی در حوزه دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش اکودام حسین صالحی با اشاره به آغاز طرح نظارت و بازرسی بهداشتی در حوزه دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: در راستای اجرای این طرح ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ گروه ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ گروه سیار در سطح استان در خصوص نظارت و بازرسیهای بهداشتی در این ایام ارائه خدمترسانی میکنند.
به گفته وی، طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی از جمله انواع گوشت قرمز و سفید، تخممرغ، شیر، عسل، آلایشهای خوراکی دام و طیور تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه دارد.
وی، از انجام بازرسی مشترک گروههای سیار دستگاهها و ارگانهای همکار در این طرح از جمله معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرفکنندگان، نیروی انتظامی و اتاق اصناف خبر داد.
صالحی اظهار داشت: نظارت مجموعه دامپزشکی بر ذبح شرعی و خروج گوشت سالم درهفت کشتارگاه دام وسه کشتارگاه طیور با حساسیت بالا و کارشناسی شده، با جدیت و بطور مستمر انجام میشود.