هر کیلو سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال به قیمت ۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان در غرفههای تره بار به فروش میرسد.
انواع گوشت مرغ، قطعه بندی، بسته بندی، فرآوردهها و انواع آلایش خوراکی تازه مرغ به شرح زیر است:
هر کیلو سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال به قیمت ۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان در غرفههای تره بار به فروش میرسد.
انواع گوشت مرغ، قطعه بندی، بسته بندی، فرآوردهها و انواع آلایش خوراکی تازه مرغ به شرح زیر است:
به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...
انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان فرآوردههای گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیهای از اعلام آمادگی کام...
محمدابراهیم حسننژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...
مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تونماهیان گفت: کن...