در یازده ماه ۱۴ هزار و ۷۴۸ تُن گوشت مرغ در استان تولید شد.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هزار و ۴۵۲ تن گوشت سفید در واحدهای صنعتی خراسان شمالی در اسفند ماه تولید شد که در مقایسه با اسفند پارسال ۲۸ درصد افزایش دارد.
مهدی شکاری گفت: با توجه به میزان جوجه ریزیهای انجام شده، علیرغم افزایش تقاضا برای مصارف خانگی گوشت مرغ، در ایام نوروز در این خصوص مشکلی ایجاد نخواهد شد.
وی همچنین از ثبات قیمت مرغ در روزهای آینده خبر داد و گفت: کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد و خبر شیوع ویروس کرونا در کشور و از سویی تاکید بر پرهیز از خروج از منازل، برخی از مردم را برآن داشت تا اقدام به خرید و ذخیره سازی مرغ مورد نیاز مصرف چند روزه خود کنند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: در یازده ماه امسال نیز ۱۴ هزار و ۷۴۸ تن گوشت سفید در واحدهای صنعتی پرورش طیور استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۶ درصد افزایش دارد.
وی گفت: در این مدت ۹ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۱۱۸ قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ صنعتی استان انجام شد. به گفته شکاری بیشترین سهم جوجه ریزی در استان مربوط به شهرستان شیروان با پنج میلیون و ۹۳۴ هزار قطعه و تولید ۹ هزار و ۵۳۰ تن گوشت مرغ در مرغداریهای صنعتی است.
تولید سالانه ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان است و سالانه ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی مصرف میشود که حدود ۶ هزار تن از این میزان از استان های همجوار تامین میشود.
۹۴ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت دو میلیون و ۳۶۷ هزار و ۴۳۰ قطعه فعالند، ودر هر دوره، ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی دارند.
همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت در سال فعالیت دارد.