به منظور ارتقا کیفی عرضه فرآورده های پروتئینی، طرح نظارت بر مراکز فروش محصولات دامی آغاز شد.
حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: این طرح در تمام مراکز فروش نظیر سوپرگوشت ها، مرغ فروشی ها و کشتارگاه های دام و طیور آغاز شده است.
وی تاکید کرد: مردم محصولات پروتئینی خود را از مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند تهیه نمایند.
در این طرح بازرسان استان سمنان بر نوع نگهداری فرآورده، نحوه عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی نظارت کردند.
به گفته ی کارشناسان، مردم به تاریخ تولید، تاریخ انقضا فراورده ها توجه داشته باشند.