دستورالعمل رعایت موارد بهداشتی در کشتارگاه‌ها اعلام شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

دستورالعمل رعایت موارد بهداشتی در کشتارگاه‌ها اعلام شد

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم پیشگیری از شیوع بیماریهای ویروسی گفت: اقدامات پیشگیرانه در کشتارگاه های دام و طیور و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان تشدید شده و لازم است تا این اقدامات با جدیت اجرایی شود.

کامیار داهیم روز شنبه گفت: کارکنان شاغل در کشتارگاه‌های دام و طیور اعم از مسوولان فنی بهداشتی، کارگران خط کشتار  و بسته‌بندی و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید دارای کارت تندرستی از مراکز بهداشتی مجاز بوده و از بکارگیری افرادی که کارت تندرستی ندارند، باید در این مراکز  جلوگیری شود.

وی ادامه داد: کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید از  فعالیت افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماری‌های تنفسی هستند، تا بهبودی کامل در قسمت‌های قطعه و بسته‌بندی خودداری کنند.

وی اظهار داشت: همچنین کارگران و کارکنان کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید از لباس کار، ماسک و دستکش در حین انجام کار استفاده کنند.

داهیم بیان کرد: لازم است بعد از پایان هر شیفت کاری در این مراکز از ماده ضدعفونی‌کننده جهت ضدعفونی تجهیزات، محیط و ضدعفونی پرسنل کشتارگاه با مواد موثر استفاده و با هماهنگی مراکز بهداشت نظارت ادواری از مراکز انجام شود.

به گزارش ایرنا شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، چهار هزار و ۷۴۷ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد، ۱۲۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در آذربایجان‌غربی نیز تاکنون نتیجه ۳۰ آزمایش در خصوص ابتلا به بیماری کرونا مثبت اعلام شده که از این افراد، یک نفر جان خود را از دست داده، ۹ نفر از بیمارستان ترخیص شده و ۲۰ نفر همچنان بستری هستند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.