آغاز توزیع بیش از ۲۷ هزار اصله نهال بین باغداران مانه و سملقان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴

آغاز توزیع بیش از ۲۷ هزار اصله نهال بین باغداران مانه و سملقان

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان از آغاز ۲۷ هزار و ۱۵۰ اصله نهال بین باغداران این شهرستان خراسان شمالی خبر داد و گفت: این میزان نهال با استفاده از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری تولید شد.

هادی قهرمانیان روز پنجشنبه  اظهار داشت: برای تولید این تعداد اصله نهال از گونه توت، گردو و گیلاس ۲ میلیارد و ۷۹۱ میلیون ریال هزینه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مانه و سملقان افزود: مبلغ ۱۲۱ میلیون ریال نیز به عنوان یارانه توزیع نهال برای توسعه باغ های اراضی شیبدار و اصلاح باغ و توسعه گیاهان دارویی بین باغداران توزیع می شود.

وی بیان کرد: رکن اصلی ایجاد و داشتن باغ استاندارد انتخاب نهال گواهی شده، است.

قهرمانیان افزود: باغداران این شهرستان در سال زراعی جاری می توانند نهال های مورد نیاز خود را از دو نهالستان دارای مجوز خریداری کنند.

شهرستان مانه و سملقان با داشتن ۸۵ هزار هکتار اراضی زراعی و ۴هزار هکتار باغات ۵۴ نوع محصول زراعی و باغی تولید می کند و به عنوان قطب کشاورزی استان خراسان شمالی محسوب می شود

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی
قاسم پیشه‌ور

اقتصاد و کشاورزیپتانسیل تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در کشور وجود دارد

قاسم پیشه‌ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه کشت برنج بصورت سنتی و غرقابی انجام می شود، از این رو اجرای کشت ...

اقتصاد و کشاورزیانتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

در انتخابات هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران رییس جدید این کمیسیون انتخاب شد.

اقتصاد و کشاورزیانبه و موز، موتور محرک توسعه کشاورزی و اشتغالزایی در چابهار

زاهدان - موز و انبه چابهار؛ محصولاتی که با توسعه سطح زیر کشت، نه تنها فرصت‌های شغلی تازه‌ای برای جوانان بومی ایجاد کرده‌ بلکه نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کنند.

اقتصاد و کشاورزیامنیت غذایی پایدار با حفظ تنوع زیستی و منابع ژنتیکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.