مدیرکل دامپزشکی مازندران : گوشت باید دارای ظاهری سالم و رنگ و بوی طبیعی داشته باشد.
به گزارش اکودام، سیدحسین رضوانی با بیان اینکه کارشناسان و بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران با بازدیدهای ادواری خود در سطح شهرستانها بر روند عرضه بهداشتی گوشت و مواد پروتئینی نظارت میکنند گفت: برخی افراد سودجو با عرضه گوشتهای بی کیفیت و با قیمت خیلی پائین اقدام به عرضه گوشت می کنند و موجب تهدیدی جدی برای سلامت جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران، رنگ طبیعی گوشت ، نداشتن بوی نامطبوع و تعفن از لاشه، دارا بودن برچسب تگ و مشخصات که اطلاعاتی مانند درج تاریخ کشتار، انقضای گوشت و ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی را از جمله علائم سالم بودن گوشت عنوان تاکید کرد: لاشه دام در محل قصابی باید در یخچال نگهداری شود و قرار دادن آن در محیط باز ممنوع و با متخلفان برخورد قانونی لازم می شود .