توصیه‌های بهداشتی درباره خرید گوشت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
دامپزشکی مازندران:

توصیه‌های بهداشتی درباره خرید گوشت

مدیرکل دامپزشکی مازندران : گوشت باید دارای ظاهری سالم و رنگ و بوی طبیعی داشته باشد.

به گزارش اکودام، سیدحسین رضوانی با بیان اینکه کارشناسان و بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران با بازدید‌های ادواری خود در سطح شهرستان‌ها بر روند عرضه بهداشتی گوشت و مواد پروتئینی نظارت می‌کنند گفت: برخی افراد سودجو با عرضه گوشت‌های بی کیفیت و با قیمت خیلی پائین اقدام به عرضه گوشت می کنند و موجب تهدیدی جدی برای سلامت جامعه می شود.

مدیرکل دامپزشکی مازندران، رنگ طبیعی گوشت ، نداشتن بوی نامطبوع و تعفن از لاشه، دارا بودن برچسب تگ و مشخصات که اطلاعاتی مانند درج تاریخ کشتار، انقضای گوشت و ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی را از جمله علائم سالم بودن گوشت عنوان تاکید کرد: لاشه دام در محل قصابی باید در یخچال نگهداری شود و قرار دادن آن در محیط باز ممنوع و با متخلفان برخورد قانونی لازم می شود .

 

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...