توصیه‌های بهداشتی درباره خرید گوشت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
دامپزشکی مازندران:

توصیه‌های بهداشتی درباره خرید گوشت

مدیرکل دامپزشکی مازندران : گوشت باید دارای ظاهری سالم و رنگ و بوی طبیعی داشته باشد.

به گزارش اکودام، سیدحسین رضوانی با بیان اینکه کارشناسان و بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران با بازدید‌های ادواری خود در سطح شهرستان‌ها بر روند عرضه بهداشتی گوشت و مواد پروتئینی نظارت می‌کنند گفت: برخی افراد سودجو با عرضه گوشت‌های بی کیفیت و با قیمت خیلی پائین اقدام به عرضه گوشت می کنند و موجب تهدیدی جدی برای سلامت جامعه می شود.

مدیرکل دامپزشکی مازندران، رنگ طبیعی گوشت ، نداشتن بوی نامطبوع و تعفن از لاشه، دارا بودن برچسب تگ و مشخصات که اطلاعاتی مانند درج تاریخ کشتار، انقضای گوشت و ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی را از جمله علائم سالم بودن گوشت عنوان تاکید کرد: لاشه دام در محل قصابی باید در یخچال نگهداری شود و قرار دادن آن در محیط باز ممنوع و با متخلفان برخورد قانونی لازم می شود .

 

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...