دکتر حمید رمضانی با تاکید بر اینکه خرد کردن گوشت در مرغ فروشی ها موجب انتقال آلودگی ها می شود، گفت: تاکید ما بر این است تا جاییکه امکان پذیر است انتقال آلودگی ها کاهش یابد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی افزود: مرغ در مرغ فروشی ها به صورت بسته بندی توزیع می شود و پاره کردن بسته بندی در مرغ فروشی سبب انتقال آلودگی از چاقو به دست و دوباره خارج کردن مرغ در منزل برای شستن و برخورد دست با آن سبب انتقال آلودگی می شود.
رمضانی ادامه داد: در نتیجه اگر بسته بندی مرغ در مرغ فروشی پاره نشود و امر خرد کردن گوشت در منزل صورت بگیرد، امکان انتقال آلودگی ها تا مقدار قابل توجهی کاهش می یابد.
به گفته خرد کردن گوشت مرغ در مرغ فروشی ها سبب انتقال آلودگی های باکتریایی می شود.