مدرکی مبنی‌ بر آلوده‌ شدن حیوانات اهلی به ویروس کرونا وجود ندارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۶ تیر , ۱۴۰۴
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری:

مدرکی مبنی‌ بر آلوده‌ شدن حیوانات اهلی به ویروس کرونا وجود ندارد

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر آلوده شدن حیوانات خانگی و دیگر حیوانات اهلی به این ویروس وجود ندارد، گفت: جلوگیری از تماس با حیوانات بیمار یا محصولات فاسد شده حیوانی، شستن منظم و بهداشتی دست با صابون و آب تمیز بعد از لمس حیوانات و جلوگیری از لمس چشم، بینی یا دهان مورد توجه مردم قرار گیرد.

به گزارش اکودام حسین صالحی با اشاره به اینکه مصرف فرآورده‌های خام دامی، با رعایت الزامات بهداشتی در انتقال ویروس به انسان نقشی ندارند، اظهار کرد: هرچند برخی منابع بیان می‌کنند که این ویروس دارای منبع حیوانی است اما تا به امروز شواهد علمی کافی برای شناسایی آن منبع یا توضیح مسیر انتقال از یک منبع حیوانی به انسان وجود ندارد.

وی تأکید کرد: حمل و نقل فرآورده‌های خام دامی باید با رعایت ضوابط بهداشتی صورت گرفته، همچنن تهیه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز و تحت پوشش نظات‌های بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد و این نوع مواد غذایی بایستی به طور کامل و مناسب پخته و از مصرف خام یا نیم پخته این فرآورده‌ها (گوشت، تخم مرغ و …) خودداری شود.

وی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد که مسیر غالب انتقال ویروس کرونای جدید از انسان به انسان ‌باشد، تصریح کرد: طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO)، سازمان جهانی بهداشت دام تأکید می‌کند که با وجود ناشناخته بودن منشأ این ویروس، افردی که به بازارهای خرید و فروش دام مراجعه می‌کنند یا در تماس نزدیک با حیوانات اهلی هستند باید اقدامات بهداشتی عمومی و شخصی را رعایت کنند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر آلوده شدن حیوانات خانگی و دیگر حیوانات اهلی به این ویروس وجود ندارد، ادامه داد: جلوگیری از تماس با حیوانات بیمار یا محصولات فاسد شده حیوانی، شستن منظم و بهداشتی دست با صابون و آب تمیز بعد از لمس حیوانات و جلوگیری از لمس چشم، بینی یا دهان  مورد توجه مردم قرار گیرد.

صالحی خاطرنشان کرد: از هرگونه تماس انسان با گربه‌ها و سگ‌های ولگرد، جوندگان و پرندگان که می‌توانند به صورت آزادانه بین محیط‌های آلوده و مکان‌های پاک تردد کنند پرهیز شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.